Bierpullen met logo bedrukking

Bierpullen laten bedrukken

Bierpullen met logobedrukking voor studentenverenigingen, vriendenploegen, gasten van Oktoberfesten of bourgondische kasteelfeestjes leveren wij tegen een scherpe prijs en snelle levertijd zowel glazen als aardewerk bierpullen bedrukt met uw eigen wapen of logo. Met een eigen bedrukte bierpul is een feestje of evenement nou net iets specialer.

Bierpullen van uitstekende kwaliteit

Wij werken uitsluitend met bierpullen van topkwaliteit. U kunt kiezen uit een bedrukte bierpul van aardewerk of van glas. Het logo wordt uiteraard vaatwasmachine bestendig op de bierpul aangebracht. Het logo is zeer duurzaam en zal vele gelegenheden en afwasbeurten meegaan. U kunt ieder gewenst logo op uw bierpul laten drukken, in één kleur of in meerdere kleuren. Wij zetten uw logo gratis voor u om in een voor de druktechniek noodzakelijke bestandsvorm. U ontvangt voordat uw bestelling in productie wordt genomen een proefdruk zodat u het resultaat kunt beoordelen.

Kies een bierpul om te laten bedrukken

Wilt u ook uw eigen gepersonaliseerde bierpullen? Laat uw bierpul dan bedrukken met uw logo of een afbeelding naar keuze. U kunt iedere afbeelding gebruiken waarvan u het gebruiksrecht heeft en die op de bierpul past. Uiteraard kan een afbeelding door middel van schaling in de meeste gevallen passend worden gemaakt.

  • Positie bedrukking : standaard op 1 positie links van het oor
  • Levertijd : ca 3 weken na akkoord digitale mailproef
  • Verpakking : in zware kwaliteit safety-kartons. 
  • Genoemde bedrukkingsprijzen zijn incl. instel-, cliché-, en filmkosten!

Mini Bierpullen 4 cl

Bierpullen Bierfest 30 cl

Bierpullen Bremen 50 cl

Bierpullen Oktober 29 cl

Bierpullen Oktober 55 cl

Bierpullen Hayworth 28 cl

Bierpullen Hayworth 56 cl

Bierpullen Benidorm 45 cl

Bierpullen Maxim 28 cl

Bierpullen Maxim 50 cl

Bierpullen Icon 25 cl tapmaat

Bierpullen Icon 50 cl tapmaat

Bierpullen Reno 30 cl tapmaat

Bierpullen Reno 50 cl tapmaat