Longdrinkglazen met logo bedrukking

Longdrinkglazen met uw logo

Een longdrinkglas met uw bedrijfslogo is een ideaal cadeautje om weg te geven aan uw relaties. Ook als u uw bedrijf vertegenwoordigt op een beurs is het een leuke attentie voor bezoekers van uw stand. Holland4you-mokken.nl levert longdrinkglazen met logo in een stevige verpakking zodat u deze zonder problemen aan relaties of stand bezoekers kunt meegeven. Maar natuurlijk kunt u deze stijlvolle longdrinkglazen ook bestellen voor uw horeca onderneming of voor in de bedrijfskantine.

Kwaliteitsbedrukking van glaswerk

Bij het bedrukken van longdrinkglazen is het belangrijk dat het logo zodanig wordt aangebracht dat het niet na enkele keren in de vaatwasser al is verdwenen of begint te vervagen. Wij zorgen er dan ook voor dat de opdruk op uw longdrinkglas duurzaam is en vele afwasbeurten goed blijft zitten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de bedrukking van uw longdrinkglazen.

Uw logo gratis gevectoriseerd

Veel logo’s worden ontworpen in een bestandsformaat dat niet geschikt is voor bedrukking van longdrinkglazen. Wij kunnen uw logo gratis voor u omzetten naar het benodigde formaat. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van het logo zo optimaal mogelijk is voordat wij ermee aan de slag gaan.

Bestel nu uw gepersonaliseerde longdrinkglazen

U kunt longdrinkglazen laten bedrukken met een bedrijfslogo, maar ook met een eigen tekst of afbeelding. Wilt u thuis longdrinkglazen met uw persoonlijke tekst dan is dat ook mogelijk. Of u nu een kleine of grote bestelling plaatst, u krijgt altijd vooraf een proefdruk van de afbeelding. Uw bestelling wordt geleverd binnen ca. 2-3 weken en de kwaliteit wordt door ons gecontroleerd.

Longdrinkglazen 27 cl

Longdrink glazen 27 cl

Longdrinkglazen Amsterdam 27 cl

Longdrinkglazen frosted 25 cl

Longdrinkglazen Disco

Colaglazen klein 22 cl

Colaglazen groot 28 cl