Wijnglazen met logo bedrukking

Wijnglazen laten bedrukken

Een mooi wijnglas met uw logo is een origineel relatiegeschenk voor uw klanten. Ideaal om cadeau te geven bij een order samen met een goede fles wijn. Ook kunt u wijnglazen met logo gebruiken tijdens exclusieve diners, bijvoorbeeld met uw initialen of met het logo van uw hotel of restaurant.

Duurzaam bedrukte wijnglazen

Bij het bedrukken van wijnglazen maakt Holland4you-mokken.nl gebruik van de beste en modernste technieken. De bedrukking van wijnglazen gebeurt zodanig dat u de glazen gewoon in de vaatwasser kunt reinigen zonder dat het logo vervaagt of gaat afbrokkelen. De glazen blijven jarenlang mooi en het logo blijft onverminderd scherp zichtbaar op het glas.

Stijlvol dineren met wijnglazen met logo

Wilt u de gasten in uw restaurant uit mooie glazen laten drinken? Koop dan geen standaard glazen bij de groothandel, maar kies voor stijlvol bedrukte wijnglazen met uw bedrijfslogo. Het zal uw gasten zeker opvallen dat het servies waarvan zij eten en waaruit zij drinken met zorg is uitgekozen. Mochten er op een gegeven moment wat glazen zijn gesneuveld dan kunt u deze probleemloos bij ons bijbestellen zodat u geen allegaartje aan glaswerk krijgt.

Bestel uw bedrukte wijnglazen bij Holland4you-mokken.nl

Wilt u ook van die mooie en sierlijke wijnglazen met uw logo om te gebruiken of cadeau te geven? Bestel deze dan eenvoudig bij Holland4You. Wij vectoriseren indien nodig uw logo voor een perfecte afdruk op het glas. U kunt uw bestelling na uw akkoord van de proefdruk binnen enkele weken verwachten.
  • Levertijd : ca 2-3 weken na akkoord digitale mailproef
  • Verpakking : in zware kwaliteit safety-kartons. 
  • Genoemde bedrukkingsprijzen zijn incl. instel-, cliché-, en filmkosten!

Wijnglazen Bouquet 23 cl

Wijnglazen Bouquet 29 cl

Wijnglazen Bouquet 35 cl

Wijnglazen Bouquet 45 cl

Wijnglazen Bouquet XXL 59 cl

Wijnglazen Bouquet XXL 73 cl

Wijnglazen Esprit 41 cl

Wijnglazen Esprit 53 cl

Wijnglazen Carre 29 cl

Wijnglazen Carre 38 cl

Wijnglazen Carre 53 cl

Wijnglazen Carre 22 cl

Wijnglazen Esprit 25 cl

Wijnglazen Esprit 32 cl